HEMSTÄDNING

Hos Stockholm quality Städservice kan du beställa kontinuerligistock_000007020575medium31-320x168 hemstädning, en gång i veckan eller en gång varannan vecka. När du bokar hemstädning för första gången börjar vi alltid med ett hembesök där vi går igenom bostaden tillsammans med dig och bestämmer vad som behöver utföras och hur många timmar som behövs. Vi går även igenom om det finns specifika önskemål kring städningen.

Vi inleder uppdraget med en första städning som normalt tar 1-2 timmar extra. Efter den bedömer vi arvode och lämnar offert på vårt uppdrag hos dig. Vi fakturerar per timme.

VI HAR METODERNA, DU HAR MATERIALET

Vi har många års samlad erfarenhet av städning i hemmiljö och vet hur vi ska utföra ett mycket bra jobb åt dig. Som kund står du själv för rengöringsmedel, dammsugare och övrig utrustning. Det gör att du själv alltid bestämmer vilket material vi ska använda. Städningen blir därmed anpassad efter dina och din familjs unika förhållanden och önskemål. Det minskar risken för att vi städar med medel som någon i familjen kanske är allergisk mot och det gör även att du själv kan välja om du enbart vill använda ekologiska rengöringsmedel till exempel.

 

För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg med oss. Vi har många referenskunder på hemstädning där alla är nöjda och du får gärna kontakta några av dessa. Behöver du ändra tid någon gång är det bara att kontakta vår kundtjänst, vi är flexibla och gör vi vad vi kan för att möta dina önskemål.

 

storstad

STORSTÄDNING
När du vill få ditt boende extra städat beställer du med fördel ”storstädning” från Stockholm quality Städservice. En storstädning utgår från samma grund som vår vanliga veckostädning, vi städar mer utförligt och rengör även väggar, skåp, kyl och frys bland annat. Det är du som kund som avgör hur omfattande storstädningen ska vara. Det pratar vi igenom med dig som kund innan vi kommer på besök och beräknar uppdraget.

Vi utför storstädning för våra kontinuerliga kunder runt om i hela Stockholm och kan även bokas för storstädning som enskilt uppdrag om du som privatperson behöver extra hjälp med din städning, inför jul och nyår, midsommarfesten och liknande.

Genom att beställa vårt städpaket ”Städhjälp Large” får du utöver vanlig veckostädning även två tillfällen med storstädning per år.
I vår storstädning ingår att vi tvättar väggar, fönsterkarmar, armaturer, dörrkarmar och trösklar med mera.

I köket storstädar vi skåp och skåpluckor, spis, kyl och frys. I badrumet rengör vi allt från kakel, fogar, duschkabin, badkar, toalett, speglar och så vidare. En storstädning görs normalt 2-4 ggr om året.

FYTTSTÄDNING
6235361Behöver du hjälp med flyttstädning? Vi på Stockholm quality Städservice hjälper dig. En flyttstädning är speciell eftersom den betyder mycket både för dig som flyttar ut och den som flyttar in. Är städningen bra utförd lämnar den en positiv bild av dig som lämnar bostaden samtidigt som den som flyttar in får en ren och fräsch start i sitt nya boende.

GRUNDLIG STÄDNING

En flyttstädning omfattar städning av armaturer, dörrar, dammsugning, element, eluttag, fönsterbrädor, fönsterputs, garderober, golvvård, ledningar och rör, lådor, persienner, skåp, strömbrytare, tak, taklister, trösklar, väggar och ventiler.

FLYTTSTÄDNING BADRUM

I badrummet rengör vi alla väggar, allt kakel samt alla fogar. Vi flyttar badkar och rengör bakom samt under badkaret och rengör och rensar golvbrunn. Vi rengör handfat och badrumsskåp samt toalett. Även speglar och eventuell duschkabin gör vi rent.
<hr>

FLYTTSTÄDNING KÖK

Innan flyttstädningen frostar du som kund av frysen. Sedan kommer vi in och flyttstädar. I köket innebär flyttstädning att vi rengör alla torrskåp, in- och utvändigt. Vi gör rent den avfrostade frysen. Vi flyttar ut och rengör både kylskåp och frys, in-och utvändigt samt bakom. På samma sätt gör vi rent spis, ugn och mikro. Vi rengör spisfläkten och kan vid behov byta till nytt filter. I övrigt gör vi rent diskbänk, diskho, skärbräda, socklar, lampor och golv.

FÖNSTERPUTSNING
Att putsa fönster är egentligen rätt jobbigt. Det är svårt att komma åt, det blir lätt ett randigt resultat och ibland kan det vara många turer upp och ner på pall eller stege. Låt oss på Stockholm quality Städservice ta hand om fönsterputsningen åt dig. Vi putsar fönstren så att du får in ljuset igenom fönstren igen och kan se bra ut.

Vi putsar insida, utsida samt mellan glasen i de fall det är möjligt samt rengör persienner.
Priset för fönsterputsning påverkas av fönsterstorlek, antal fönster och var fönstren är placerade. För att ge en så korrekt kostnadsuppskattning som möjligt inleder vi uppdraget med ett kostnadsfritt hembesök innan vi lämnar förslag på arvode.

Vi har fönsterputsmedel som passar alla fönster, samtidigt kan du som kund själv välja rengöringsmedel om det är något specifikt du hellre föredrar.

KONTORSSTÄDNING

Ett städat kontor gör både arbetsplatsen trevligare, arbetsmiljön bättre och skapar ett bättre intryck när ni tar emot kunder, gäster eller leverantörer till ert företag.

När du bokar kontorsstädning på Stockholm quality Städservice inleder vi ofta uppdraget med ett kostnadsfritt möte för att gå igenom lokalerna och för att tillsammans komma överens om hur ofta ni vill ha städat samt vad ni vill ska ingå i uppdraget.

Vi utför kontorsstädning för många företag i dag och det som normalt ingår i städpasset är att vi dammsuger, skurar golv, torkar bord och datorer med mera, tömmer papperskorgar, gör rent i kök – inklusive diskar, rengör toaletter och eventuell dusch.

För att få ett riktigt prydligt kontor erbjuder vi även storstädning för företag. Då städar vi även utrymmen som inte ingår i en normal kontorsstädning.

Vi utför kontorsstädning över hela Stockholm och städar såväl dag som kvällstid. Kontakta kundservice för ett första besök och städoffert.

 

img_02

FLYTTSTÄDNING FÖRETAG

När allt är packat och ivägkört till nya lokaler är det roligare att flytta in än att komma tillbaka till gamla kontoret och städa. Boka flyttstädningen hos Marleny Städservice. Vi har lång erfarenhet av flyttstädning och vet vilka krav en hyresvärd ställer på städning vid utflyttning.

Vid flyttstädning rengör vi samtliga golv, ledningar, rör, skåp, taklister, dörrar, trösklar, garderober, strömbrytare, ventiler med mera. Vi putsar även fönstren.

Samtliga väggar, kakel samt dusch och eventuellt badkar rengörs i badrummen. Vi städar ur badrumskåp, putsar speglar och städar toalett och handfat.

Kontorets kök eller pentry flyttstädas extra noga. Där gör vi rent spis, ugn, kyl och frys in- och utvändigt samt bakom. Vi rengör även diskho, diskmaskin om sådan lämnas kvar eller har ingått i hyran. Övriga ställen som flyttstädas i köket är spisfläkt, diskbänk, skärbrädor, lampor, socklar och golv.

STORSTÄDNING FÖRETAG
Ibland är det extra viktigt att kontoret är riktigt bra städat. Då kan en storstädning passa bra. Utöver de regelbundna kontorsstädningar vi genomför kan vi storstäda kontoret 2 – 4 gånger om året. Då städar vi även utrymme och ställen som normalt inte ingår i en vanlig veckostädning.

Vi rengör dörrkarmar, armaturer, trösklar och väggar. Storstädning i köket innebär rengöring av samtliga skåp, hyllplan, gångjärn samt skåpluckor. Alla vitvaror storstädas in- och utvändigt samt bakom och under.
Vid en storstädning rengörs även toalettrummen mer utförligt. Allt kakel och alla fogar rengörs, duschkabinen och eventuellt badkar rengörs inuti och bakom. Speglar och skåp samt väggar och dörrkarmar rengörs.


TRAPPSTÄDNING

Första intrycket är viktigt även för bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag med flera. På Stockholm quality Städservice har vi lång erfarenhet av trappstädning. Vi sätter en ära i att skapa ett gott intryck och trivsel bland boende och dem som passerar.
Rena trappuppgångar ger ett gott första intryck. I fastigheter med många besökare behövs ofta städning mer än en gång i veckan för att upprätthålla kvaliteten. Vi skapar ett städschema anpassat direkt efter era förhållanden och kommer på de tider ert bolag eller er förening tycker passar bäst.

I vår trappstädning ingår att vi moppar golv, gör rent lister, socklar, räcken, handtag, strömbytare, entrémattor, hissar och speglar med mera.

På Stockholm quality Städservice kan vi även hjälpa er som bolag eller bostadsrättsförening med kontorsstädning, storstädning och fönsterputs.

Vi har huvudkontoret i Järfälla och erbjuder städhjälp och städservice över hela Stockholm. Kontakta oss gärna för ett första kostnadsfritt möte och städoffert.

 

KONTAKTA OSS

Kontakta oss gärna för städoffert. Vi har städservice för hela Stockholms området och erbjuder såväl företags- som hemstädning.